Mă tem de câini şi când dau din coadă

sursa: bondyman.blogspot.com

Motto: Şi-agăţând vioara-n grindă
Greieru-nşfăcă furnica
Şi-ncepu „să o destindă”.
Şi-a bătut-o zdravăn, vere! (Marin Sorescu)

Dragii mei,
In aceasta perioada atat de apasatoare, de-sperante-rapitoare si de-greieri-ucigatoare, va prezint in exclusivitate si din dragoste cateva sfaturi pentru supravietuire. Fiti puternici si nu lasati capitalismul furnicilor sa va ucida!

1.Misiunea furnicilor a fost, inca de pe vremea lui La Fontaine, sa faca una cu pamantul stima de sine a onorabililor greieri. Doar noi avem puterea sa schimbam aceasta nedreapta situatie, acest insecticid al sufletelor noastre. NU uitati: asa cum vioara prea-cinstitului nostru inaintas a fost pe nedrept asociata cu lenea si decesul cauzat de inanitie, asa si noi suntem victimele unei societati pline de prejudecati, de ura si de furnici. RETINETI, frecatul mentei pe Facebook ESTE un talent. Frecatul mentei pe Myspace ESTE un talent. Frecatul mentei pe mess ESTE un talent. Frecatul mentei pe blog este un semn de desavarsita indemanare in ale greieritului si merita intreaga admiratie a autorilor de fabule.

2. NU uitati, nu este vina dumneavoastra ca sunteti condamnat la lipsa de activitate. Este vina societatii capitaliste, controlate de furnici, in care traim. Din pacate, lumea de astazi este axata doar pe aspectul material al existentei si este incapabila sa inteleaga aspiratiile dumneavoastra. Cum ziceau domnii de la BUG Mafia despre lumea furnicilor, Suntem normali avem doar nevoi speciale!/Acoperite de sume proportionale(…)/Fara mishto!.

3. Tineti minte, munca este o notiune subiectiva. Indeletnicirile enumerate la punctul 1, precum si vizionarea de anime-uri si datul din plisc pe tema unor sporturi mai mult sau mai putin obscure reprezinta activitati respectabile. Furnicile care va vor acuza de lene nu vor intelege niciodata efortul depus de dumneavoastra. Ignorati-le.

4. Nu va pierdeti nadejdea! Surse bine informate vorbesc deja de o reasezare a pietii muncii. Va veni si vremea noastra, in care vom avea drepturi egale ca ale furnicilor! Atunci intreaga lume va vedea adevaratul nostru potential si ne va cinsti!

5. Niciodata sa nu va fie rusine ca sunteti greiere. E ca si cum v-ati lepada patria si mama. Fiti mandru, sunteti unul dintre cei alesi.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: