Mă tem de câini şi când dau din coadă

O doza de cevaaaa

Probabil cel mai prost mod de a-ţi începe ziua este sa fii înghesuit intr-un autobuz, împins din toate părţile, în timp ce Sebastian Papaiani cântă cu pasiune despre cum vrea el să trăiască mai mult.

De când reclama la farmacia inimii Catena a invadat plasmele din RATB, călătoriile cu autobuzul sunt mai nesuferite ca niciodată, iar Stela Popescu mi-a devenit mai antipatică decât orice controloare. Simt că dacă o mai aud o dată, o singură dată, scoţând triluri despre puterea de-a spera o să mă apuce o criză de fiere.

Tânjesc după o voce nevinovată care, în loc de “Vreau să trăiesc mai mult, vreau să nu mai strănut”, să-mi comunice lucruri plăcute şi interesante. Gen “Dinamo a pierdut, Rapidul a bătut” (şi, în loc de Stela şi Papaiani, să apară pe ecran Bănel si Copos). Sau utilitare: “Un euro e scump şi astăzi va fi vânt”, anunţ însoţit, desigur, de figurile serioase ale Romicăi Jurca şi ale lui Mugur Isărescu. De fapt, chiar daca nu rimează, m-aş mulţumi cu un banal “Urmează staţia: Piaţa Leu”.

Până atunci, o să ocolesc cu obidă orice farmacie Catena sau o să intru numai să le fac în ciudă şi să cer “o doză de ceva”. Sincer, farmacia inimii, sper să dai faliment!

[Nota: Postarea asta  este, de fapt, (in proportie de 99,8%) textul pe care l-am scris semestrul asta pentru cursul de Jurnalism Cultural, la tema “Insemnarea”. Si ma auto-plagiez, pentru ca inspiratia mea fuse, fuse si se duse, dar nu vreau sa-mi las blogul in paragina, asa cum am facut cu alalaltul.]

Advertisements

Comments on: "Sper să dai faliment, farmacia inimii, Catena" (9)

 1. Bre, dar acum te trezisi? Reclama e din vara si in vara a rulat continuu, de 10-15 ori pe zi pe intreg RATB-ul.

  Inainte de angajare am mers in cateva farmacii Catena si am inceput sa cer tampenii (gen ”o tableta de iubire va roog”) pentru a observa reactiile tanticilor alora.

 2. Nu m-am trezit acum, dar acum s-a trezit din adormire blogul meu 😀

  Ce tare! Si ce ziceau tanticile? :))

 3. Mah, mie mi se pare ca trebuie sa fii un om aparte ca sa poti pune cap la cap o reclama atat de proasta. Deci, chiar daca este groaznica reclama, trebuie recunosc faptul ca este tot o arta. Niciunul dintre noi nu ar fi in stare de un asemenea rateu. Respect pentru cel care a venit cu ideea. Mare om =))

 4. Adevarul e ca reclama asta a creat multa valva, ceea ce nu-i tocmai rau pentru ei 🙂 Felicitari marelui om :)))

 5. Desi a trecut atata vreme uite ca tot nu a dat faliment, desi am si eu aceeasi mare dorinta, fara sa circul cu autobuzul. Numai ce ii vad pe Stela si Arsinel capat o viteza la inchis sonorul, ceva de speriat. Dar pesemne ca vanzarile sunt in mare suferinta, daca tot insista cu reclamele lor de 2 bani (“s-au facut reduceri la medicamente”)

 6. Am trimis un coleg sa-mi cumpere tusin forte de la catena sos. Grivitei vizavi de depoul cfr grivita . Cu biletel scris farmacista la citit si ia dat mszim forte . Mia luat bani si nu a vrut pe urma sami schimbe medicamentul cu un altul echivalent sirop de tuse… Si ni nici bani inapoi. Sa dea faliment este prea putin zis.

 7. Farmacia drac.. Catena! Am cumparat doua luni de la ei medicamente si din intamplare a treia luna am cumparat de la alta farmacie. Am constatat ca am platit (cu reducere, cu card) in doua luni inca o luna in plus. La ei ma costau 150 lei medicamentele si la celalalta farmacie 100 lei pe luna. Sa dea faliment!

 8. mai noi “Catena” se compara cu simbolurile autentic-romanesti…

 9. super reclama catena 🙂 ft faina

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: