Mă tem de câini şi când dau din coadă

Dissertation Saga

Si-a luat oare greierele disertatia? (sursa foto: metrolic.com)

In ultimele cateva luni, indeletnicirea mea preferata a fost sa ma plang oricui imi iesea in cale despre cat de tare imi da de furca lucrarea de disertatie si despre cum sunt eu un om lenes si nevrednic care nu va fi niciodata in stare sa faca o cercetare stiintifica. Adevarul e ca ma temeam sincer de un ultra mega esec.
Daca am fost in stare ori ba sa ma salvez de la esec veti afla in aceasta postare, care e, de fapt, o selectie a statusurilor mele de pe Facebook din ultimele trei luni.
Pentru cei care nu imi urmaresc aventurile online: Sakura Hime e numele sub care ma perind eu pe Facebook.
Pentru cei care imi urmaresc numai aventurile online: Ana Soviany e numele sub care ma perind eu in real life.
Si acum sa purcedem:

“Cri, cri, cri, disertatie gri, nu credeam c-ai sa mai vii…” (postat pe 28 martie, sustinere- 3 luni)

“Lucrurile in care nu cred nu ma pot distruge. Diseratia nu exista, disertatia e un mit!” (postat pe 19 aprilie, sustinere- doua luni si o saptamana)

“Sakura Hime si lucrarea ei de disertatie, ajunsa la o onorabila pagina 4, multumesc Google Books pentru sprjinul acordat.” (postat pe 26 aprilie, sustinere- doua luni)

“Disertatie, nici nu stii, ce urata-ncepi sa-mi fii…” (postat pe 7 mai, sustinere- cam o luna jumate)

“Disertatia. It kills people.” (postat pe 10 mai, sustinere- o luna jumate)

“Iadul este disertatia (fara puterea de a mai scrie ceva)” (postat pe 19 mai, sustinere- o luna si 10 zile)

“Pentru ca, probabil, toata lumea si-a terminat disertatia, in timp ce eu m-am blocat la pagina 30. I draaaaaag behind. [si “genial” a fost un termen inventat pentru piesa asta]” (postat pe 29 mai, sustinere- o luna)

“Google Books, te iubesc atat de mult, incat daca ai fi o fiinta umana m-as marita cu tine!” (4 iunie, sustinere- 3 saptamani)

“Eu pot, eu sunt magician.” (5 iunie, sustinere- 3 saptamani)

“Oare va putea Sakura sa scrie in doua zile cat scriu masteranzii vrednici intr-un semestru? Oare va reusi Sakura sa isi termine disertatia la timp? Oare proful coordonator al Sakurei o va repudia? Oare familia dezamagita a Sakurei o va repudia? Oare Facultatea de Jurnalism o va repudia? Va intra oare Sakura in depresie? Aflati in episodul viitor.” (8 iunie – sustinere- 19 zile)

“Cititi si va minunati: Sakura Hime si-a terminat disertatia si s-a inscris la examen. Daca il va si promova, veti afla intr-un episod viitor.” (postat pe 20 iunie, sustinere- 7 zile)

“Citat aproximativ din Liana: Sakura, nu mi-e teama ca n-o sa promovezi examenul de disertatie. Ma tem mai degraba ca o sa te calce masina pana ajungi la facultate.” (postat pe 21 iunie, sustinere- 6 zile)

“Luni, ora 13.15, pumnii vostri stransi fie cu mine.” (postat pe 25 iunie, sustinere- 2 zile)

“Sakura Hime added Ana Soviany to her list of inspirational people, after both attending the event Promovarea examenului de disertatie.” (postat pe 27 iunie, sustinere+ 5 ore)

Si au trait fericiti pana la adanci batraneti.

Advertisements

Comments on: "Dissertation Saga" (13)

 1. greierele de martie said:

  asta e din seara aia cu tematica emo

  ana whatever: (06/10/2011 9:18:31 PM) : cri, saptamana asta am dormit o singura noapte
  ana whatever: (06/10/2011 9:19:31 PM) : nu ma mai pot concentra, dar mai am putin, numai de finisat. mai am putin si o sa ma sune de la disovery sa fac reportaj despre mine.

  =))))

  • Vai, cri :)))))) Pe facebook nu mi-am permis sa fiu chiar atat de emo. Of, m-a cuprins asa o mila pentru versiunea mea de pe 10.06.2011…
   Adevarul e ca daca transcriam in postul asta macar 30% din discutiile noastre despre disertatie, ar fi iesit ceva mult mai lung si mai sumbru.
   Foarte bine ca ai postat replicilea astea, sa vada lumea de ce merit sa ma pun pe mine insami pe my list of inspirational people :)))

   • greierele de martie said:

    sa nu uitam de replica potrivit careia “vom fi singurele absolvente din istorie care vor petrece promovarea disertatiei intr-un cimitir” 😀

  • Cri :)))) VOM FI singurele absolvente care vor face asta :))

   @cititorii inocenti: nu va fie teama, cei doi greieri nu fac nimic demonic in cimitire. se vor duce doar sa caste ochii la Bellu.

 2. Daca te mai aud pe facebook ca mai zici vreodata ceva de vreo disertatie imi sterg contul si ma mut undeva unde n-au net!:)))

 3. Congrats:) now you re free to enjoy life!

 4. Aceeasi poveste emo si la mine cu licenta, cu inceput tarziu, cu nopti in sir nedormite si alte tristeturi :))
  Noi sa fim sanatosi, au trecut! Felicitari 🙂

 5. te simt, serios. am trecut cam prin aceleaşi situaţii anul ăsta. şi unde mai pui că mi-am dat-o cu întârziere de un an (din cauza unui calculator care nu a avut de lucru şi s-a stricat exact înainte să mă apuc de ea). dar, una peste alta, bine că ai (sau că am) scăpat. 😀

  • Of. Eu daca nu as fi dat-o acum, fix dupa absolvire, nu as mai fi reusit niciodata sa ma mobilizez si sa o fac. De lenesa si delasatoare ce sunt 😛 Asa ca, vorba ta, bine ca am scapat, si tu si eu 😀

   Btw, te-am pus in blogroll. hope you don’t mind 🙂

 6. :)) Ma regasesc in tine cu lupta mea tot pentru o dizertatie. A dracului ce mult mi-a luat. Dar am strans din dinti si n-am lasat facebook-ul sa afle asta:P Oricum, bravos ca ai rezistat! 😀 E greu, stim, da:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: